Adelisco
 
 
 
Preturi promotionale an scolar 2016-2017
 
Program scurt 08.00 - 12.00: 550 lei/luna
 
Program mediu 08.00 - 13.00: 650 lei/luna
 
Program prelungit  08.00 - 17.00: 800 lei/luna
 
Tariful include mesele conform programului ales!
 
 
N O U ! Pentru a raspunde numarului mare de solicitari de inscrieri venite din partea parintilor, Adelisco a amenajat o noua sala de activitati: spatioasa, moderna, dotata cu mobilier din lemn si plina de jucarii– click aici pentru detalii.
 
 
 
Adelisco - inscrie copii incepand cu varsta de 18 luni.
 
     Incepand cu anul 2016-2017  Adelisco face inscrieri pentru grupa MiniKids dedicata copiilor cu varsta cuprinsa intre 18 si 24 de luni. In procesul educational punem accent pe stimularea si dezvoltarea inteligentei si creativitatii, implicand copiii in ateliere de creatie de la cea mai frageda varsta. Click aici pentru imagini.

     Educarea copiilor de la varste fragede are o importanta deosebita in formarea personalitatii tinerei generatii, deoarece  varsta copiilor de care se ocupa este varsta marilor achizitii – a deschiderii largi spre lume, a curiozitatii maxime, a motivatiei de a cunoaste tot ce este in jur. 
 
      La Adelisco oferim un mediu sigur si confortabil pentru dezvoltarea armonioasa a copilului dumneavoastra.
 
      Prin crearea zilnica de noi oportunitati de dezvoltare, copiii isi vor pune in valoare potentialul social, emotional, psihic si cognitiv, intr-un mediu care incurajeaza comunicarea si interactiunea cu cei din jur.
 
      In urma unor cercetari psihopedagogice efectuate de catre specialisti, s-a desprins ideea conform careia primii ani de viata reprezinta fundamentul dezvoltarii ulterioare a copilului.
 
      Tocmai de aceea,cadrele didactice specializate in educatia timpurie si personalul auxiliar din Adelisco asigura copiilor cu varste cuprinse intre 18 luni si 6 ani servicii educationale de cea mai buna calitate si o atmosfera foarte prietenoasa si prielnica pentru buna dezvoltare a acestora.
      Situata in centrul orasului Constanta, locatia Adelisco este aleasa cu grija, intr-o zona civilizata, curata, cu acces usor si spatii de parcare, fara o circulatie intensa deoarece strada este inchisa la capat.
      Adelisco din Constanta ofera copiilor, intr-o cladire noua, cu o curte  amenajata special pentru joaca, spatii generoase si atractiv decorate, utilate, dedicate diferitelor activitati specifice procesului educativ.
 
     
 
 
   
         

 
 
tag-uri: Adelisco Constanta ,Galerie foto ,tarife
 
 

Adelisco

www.adelisco.ro